english massage Izola    info@gibalnaterapija.si

Promocija zdravja na delovnem mestu.
Masaža na stolu v podjetju - promocija zdravja na delovnem mestu

Ko sredi delovnega dne dobite svežo energijo in nov zagon.

Masaža na stolu ne potrebuje zasebnosti, saj se izvaja preko oblačil. Masaže so kratke in učinkovite, zato ne motijo delovnega procesa. Že 15 minut zadostuje za boljše psiho-fizično počutje. Sprostitev med delovnim časom omogoča boljšo učinkovitost in zadovoljstvo zaposlenih. Redna masaža pa zmanjšuje tudi tveganja mišično-skeletnih problemov, ki so posledica sedečega dela.

Mini manualne terapije trajajo  15 ali 20 min.

Na voljo za podjetja iz Obale (Koper, Ankaran, Izola, Portorož)

Ponudbo lahko vključite v  Promocijo zdravja na delovnem mestu. Zaposlenim lahko nudite le prostor in možnost ali pa krijete delen/celoten strošek  masaže. Ti namreč ne pomenijo bonitet za zaposlene, temveč je to za podjetje  upravičen strošek, ker gre za storitev v okviru promocije zdravja na delovnem mestu.


Masaža kot dodatna ponudba na dogodkih

istrski_maraton_masaža1 


Naj bodo to neformalna druženja, pikniki, športni dogodki ali konference. Masaža na posebnem stolu ali na masažni mizi je lep način, da pocrkljate svoje zaposlene ali poslovne partnerje.Sedečo masažo ali stol masažo, priljubljeno obliko sprostitve v poslovnem okolju, je v osemdesetih letih prejšnjega stoletja iz japonske akupresurne masaže razvil David Palmer, ustanovitelj TouchPro Institute®, ki velja za očeta sodobne sedeče masaže. Filozofija masaže temelji na sprostitvi pretoka življenjske energije skozi meridiane s pomočjo udobnih pritiskov na točno določene točke na hrbtu, ramenih, vratu, rokah in glavi (vir: emasaze.si).
 

MASAŽA NA STOLU:

 • je kratka, poživljajoča masaža, ki traja od pet do 15 minut, po želji tudi do 30 minut
 • je sedeča masaža, ki se izvaja na udobnem, ergonomsko oblikovanem prenosnem stolu, ki ga prinesem s seboj
 • izvaja se preko obleke, brez uporabe olj
 • masaže so deležna ramena, vrat, hrbet, roke in dlani, vendar poživljajoče deluje na celo telo.masažni stol za manualno terapijo na del

PREDNOSTI:

 • ne potrebuje nobenih priprav (tuširanja, slačenja...)
 • kratka in učinkovita, zato je primerna tudi za delovno okolje
 • ne potrebuje zasebnosti, razen na izrecno željo
 • na sejmih pritegne pozornost obiskovalcev
 • poveča pripadnost podjetju, ki nudi to storitev zaposlenim
 • kratka sprostitev med delovnim časom poveča učinkovitost
 • izvaja se lahko praktično kjerkoli: v pisarni, na sejmih, zunaj (pikniki, prireditve,..), doma..


Cilji sedeče masaže so razbremeniti zgornji del telesa (vrat, ramenski obroč, hrbtenico) s izbranimi tehnikami akopresure, raztezanja in športne masaže. Redna masaža zmanjšuje tveganje za nastanek najpogostejših mišično-skeletnih problemov, ki so posledica gibalno monotonega delovnega mesta.


Sedečo masažo varno izvajam diplomirana kineziologinja, NPK maserka, usposobljena za sedečo masažo po standardih TouchPro Institute.

                    

Masažo izvajam na področju Obale (Koper, Izola, Portorož in okolica), za večje dogodke pa lahko tudi drugje po Sloveniji.